Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Zonder Sims 3 straks toch posten op nieuwe Sims 3 site?

Gisteren is de officiële Nederlandse Sims 3 site online gekomen en de reacties daarop zijn overwegend positief. Over één ding is men niet zo positief: als je Sims 3 niet hebt kun je straks geen gebruik maken van het forum. De meeste features van de nieuwe site kun je namelijk alleen gebruiken na registratie van Sims 3.

Erg vervelend voor die Simmers die Sims 3 om wat voor reden nog niet hebben, ik heb dat gisteren al aan EA Nederland kenbaar gemaakt in een email. Aan je EA account zitten zoveel games gekoppeld, bijvoorbeeld alle Sims 2 games die je hebt geregistreerd, dat EA snel kan zien dat je geen ‘piraat’ bent, maar een echte Sims fan.

Gelukkig gaat Nita, Community Manager van EA Nederland, kijken of het mogelijk is dat je toch op het Sims 3 forum kunt posten ook al heb je het spel (nog) niet. Dat zegt Moderator Deborah in dit topic op het officiële Nederlandse Sims 2 forum: laten we hopen dat dat ook inderdaad gaat gebeuren.

Deborah – Moderator

Het amerikaanse plan is dat je idd een Sims3 spel moet registreren, en onze Nita doet haar …. best om er voor te zorgen dat je ook met een Sims 2 registratie toegelaten wordt.

6 gedachtes over “Zonder Sims 3 straks toch posten op nieuwe Sims 3 site?”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>