Een groene diamant verovert Brussel en Gent

Onder deze kop meldden wat Belgische sites, waaronder Game Quarter, dat de reclame campagne voor De Sims 3 in Brussel en Gent nu ook van start is gegaan. Misschien niet met grote reclame borden zoals in Amerika maar veel subtieler met her en der een sticker of plumbob’s op stoplichten als het licht op groen staat.

Hoe meer de gamewereld evolueert, hoe leuker de reclamecampagnes worden. Ook nu weer hebben reclamemakers de virtuele lijn verlegd. Zo is er deze nacht een nieuwe campagne methode opgedoken in Brussel en Gent voor de nieuwe titel “De Sims 3“; een game met een groene diamant als logo.

Mochten jullie nog meer tegenkomen dan horen we dat graag. Met dank aan onze trouwe bezoeker Piglet voor het melden van dit nieuwtje.

4 reacties

  1. Leuk, maar wel illegaal. Als je als jongere betrapt wordt bij dit stickeren, krijg je een boete en mag je alles zelf verwijderen. Die verwijdering kost de stad stukken van mensen.

    Maar de 'street credibility' is waarschijnlijk belangrijker voor de reclamemakers. Wist je dat de reclamefirma's zelfs boetes in hun begroting voorzien?

    Ben er zeker van dat mijn commentaar niet op de blog komt.

    Enfin, veel plezier met SIMS. But don't forget the real life! 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *