Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Bit Tech geeft De Sims 3 een 9

En ook Bit tech heeft op deze pagina een review online gezet van De Sims 3 van maar liefst 5 pagina’s en geeft het spel een 9, deze review heeft wel nieuwe screens.

Crucially though, that doesn’t mean that The Sims 3 is a bad game. It isn’t and we recognise that even though our tastes generally flow more to the FPS and fantasy RPG genres. The Sims 3 is a huge game stuffed with things to do and explore, with a number of features like the trait system that breathe new life into the series. Yes, it’ll doubtlessly be exploited just like the original games and it’s more iterative than innovative, but the formula works well and just because we probably can’t recommend it to regular bit-tech readers doesn’t mean we can’t recommend it for everyone else.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>