Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

TVG geeft Sims 3 een 8

En ook TVG heeft een review online gezet en geeft het spel een 8.

The implementation of the city coupled with the numerous improvements to the game flow and customization, makes The Sims experience much more rewarding and enjoyable than its predecessors. Undeniably the best Sims yet, the extension beyond the home is wonderfully natural and helps to focus on the bigger things than getting caught up in the basics.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>