Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Sims 3 Live the Dream Contest

Van The Sims YouTube pagina:

Make us a video showing off your Sims dream life and you could score some amazing The Sims 3 prizes. Just create a quick video, upload it to YouTube, and enter The Sims 3 Live the Dream Contest. Your video could be featured on The Sims Channel on YouTube!
Categorie: Gaming
Labels: The Sims 3 sims 3 contest live the dream game

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>