Sims 3 review op Gamer.nl

De Nederlandse gamesite Gamer heeft een review online gezet van Sims 3 van 2 pagina’s.

Alle eerder genoemde punten bij elkaar opgeteld, heeft de gameplay van The Sims 3 duidelijk aan kracht gewonnen. Het is eindelijk een echt spel geworden, waarbij keuzes maken en opdrachten vervullen belangrijke rollen spelen. Er is meer rekening gehouden met gamers die niet zo van vrijheid houden en een doel nodig hebben, terwijl spelers die liever huizen, Sims en outfits creëren ook ruimschoots aan hun trekken komen.

Er zit ook een video review bij maar aan het muissymbooltje te zien is deze gemaakt met óf een test versie óf een illegale versie, het laatste zal wel niet het geval zijn.

1 reactie

  1. Het komt niet door een illegale versie maar het komt door een video opname programma. Ik heb dat ook bij mijn legale versie. (ik bedoel de muis) kijk maar naar de levenswens video daar is de muis ook niet goed.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *