Eerste patch voor Sims 3 voor op de Mac

Op deze pagina van de officiële Nederlandse Sims 3 site staan de patch notes voor de eerste patch voor Sims 3 op de Mac. Je vindt de patch ook in de launcher van het spel.

Met deze patch wordt het De Sims 3 Startprogramma voor de Mac bijgewerkt, zodat het dezelfde functionaliteit zal bevatten als het De Sims 3 Startprogramma op een PC.

Complete lijst met wijzigingen:

 • Gebruikers van een Mac kunnen nu aangepast materiaal exporteren vanuit de game, zoals Sims, voorwerpen, kavels en patronen.
 • Gebruikers van een Mac kunnen nu hun screenshots en filmpjes in het tabblad met ‘Uploads’ vinden in het De Sims 3 Startprogramma.
 • Gebruikers van een Mac kunnen nu screenshots en filmpjes uploaden naar Mijn studio.
 • Gebruikers van een Mac kunnen nu aangepast materiaal, zoals Sims, voorwerpen, kavels en patronen naar De Sims 3 Uitwisseling uploaden.
 • Gebruikers van een Mac kunnen nu aangepast materiaal van De Sims 3 Uitwisseling en De Sims 3 Store downloaden.
 • Gebruikers van een Mac kunnen nu aangepast materiaal in hun game installeren en uit hun game verwijderen.
 • Gebruikers van een Mac kunnen nu het De Sims 3 Startprogramma openen terwijl de game vanuit het optiemenu draait.
 • Gebruikers van een Mac kunnen nu opmerkingen over beschikbare patches bekijken in het tabblad met ‘Updates voor de game’ in het De Sims 3 Startprogramma.
 • Gebruikers van een Mac kunnen ervoor kiezen om de game vanaf het De Sims 3 Startprogramma te laten draaien met of zonder aangepast materiaal.
 • Op de pagina van het De Sims 3 Startprogramma die offline is, is de link ‘Klik hier’ gerepareerd, zodat de pagina wordt ververst als de gebruiker verbonden is met het internet.
 • Gebruikers van een Mac kunnen nu hun aankoopvoorkeuren via De Sims 3 Store instellen als ‘Altijd meteen na aankoop downloaden’.

5 reacties

 1. Zou kunnen hoor: de pagina staat er al vanaf 2 Mei dus wie weet hebben ze het nog in de Gold versie kunnen zetten of pakt het spel de patch meteen mee als het installeerd?

 2. Hoi ik ben hier nieuw,
  ik heb gister de sims 3 gekocht, maar kan hem niet
  installeren. Als ik op het dvd icoontje druk, komt het
  installatie hulp programma venster wel te voorschijn, maar als ik dan klik op het installatie icoontje gebeurt er niks.
  Kunnen jullie me alsjeblieft helpen??

  Liefs

 3. Heb je een mac of een PC?

  Van mac heb ik niet veel verstand maar voor PC: heb je wel rechten om nieuwe proggies op de comp te zetten? Ben je de beheerder zeg maar? En als je DVD in comp doet mij hij zelf iets opstarten en dan op je scherm zetten. Dus misschien even uit dvd speler nemen en er weer in doen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *