13 reacties

 1. dit is echt heel erg nep ik snap dat niet
  het kan ook een echte kelder worden hoor
  maar dan moet je maar sims wereldavonturen
  downloaden haha lekker voor jou
  die dit heeft gedaan sukkel

 2. maar wel handig voor de mensen die WA niet hebben, en Eva alsof jij dit zou kunnen bedenken en sorry hoor maar ’t ziet er nog best echt uit hoor 🙄 duss

 3. hee als ik de sims luxe accessoires download kan het wel maar dan loopt me pc steeds vast en valt ie uit dus bedankt voor dit filmpje!
  heeft iemand daar nog meer last van dat de pc uitvALT??

  groetjes

 4. Ik heb alleen het basisspel, maar ik kan bij bouwen wel gewoon op “kelders” drukken. Maar als ik dan een kelder heb gemaakt gebeurd er verder niets en je kunt er ook niets mee…

  1. Klopt: 1 van de patches zorgt er voor dat je Kelders kan bouwen die in Wereldavonturen zitten. Een trap plaatsen en je kan een kelder gebruiken voor opslag spullen ofzo?

 5. Ik heb dus ook de sims 3 alleen toen mijn sims het niet deed heb ik hem verwijderd, weer er op gezet en toen deed hij het weer alleen… nu is mijn kelder functie weg net als de borstvergroting bij sims creeren… weet iemand hoe dit kan??

  1. Misschien is het gewoon een bug, maar het kan ook een probleem zijn met Custom Content mods (als je die hebt). Dat met die borstslider heb ik ook eens gehad doordat ik een verouderde slider in mijn spel had zitten…

 6. kan iemand mij helpen? ik heb een kelder onder mijn huis gebouwd. maar mijn huis staat op een fundering, en nu kan ik geen trap naar die kelder maken? weet iemand hoe ik dit kan oplossen? want bij bestaande huizen zit er ook vaak een kelder, terwijl er wel een fundering boven zit. hellupp me pleaaassseeeee

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *