Balkenende, Wilders, Verdonk en Bos voor in De Sims 3

Dekdes van DM2C is in dit topic op het officiële Nederlandse De Sims 3 forum begonnen met het maken van BNers voor in je De Sims 3. JP Balkenende, Geert Wilders en Rita Verdonk kun je in dat topic al vinden.

[UPDATE]: Wouter Bos is nu ook toegevoegd aan het rijtje politici.

8 reacties

  1. Jammer dat ik niet op dit topic kan. Waarschijnlijk omdat ik nog steeds op de engelse zit :-(. Ik zie er niet echt rap verandering in komen.

  2. neen want ik word automatisch ingelogd en dan staat alles in het nederlands behalve het forum. Al aantal keren taal veranderd maar nog steeds niet. Ik weet niet of ea zich bewust is van het probleem

  3. Hiki probleem is opgelost. toen ik mijn taal wou veranderen klikte ik altijd op België. Heb nu eens geprobeerd op Nederland en krijg nu het nederlands forum.

    Misschien een goeie tip voor al degene die op sims 2 forum zitten. België werkt blijkbaar niet

  4. Gelukkig wel 🙂
    tja als ze mij vragen welk land ik woon ga ik België intypen natuurlijk. Wist ik veel je via Nederland op het nederlands forum kon 🙂 oh ik ben daar geen piglet maar zwijntje 3

  5. Misschien bestaat de belgiese versie wel helemaal niet en gaat het daarom mis? Enfin: je kan erop nu da's belangrijkste.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *