Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Balkenende, Wilders, Verdonk en Bos voor in De Sims 3

Dekdes van DM2C is in dit topic op het officiële Nederlandse De Sims 3 forum begonnen met het maken van BNers voor in je De Sims 3. JP Balkenende, Geert Wilders en Rita Verdonk kun je in dat topic al vinden.

[UPDATE]: Wouter Bos is nu ook toegevoegd aan het rijtje politici.

8 gedachtes over “Balkenende, Wilders, Verdonk en Bos voor in De Sims 3”

 1. piglet

  neen want ik word automatisch ingelogd en dan staat alles in het nederlands behalve het forum. Al aantal keren taal veranderd maar nog steeds niet. Ik weet niet of ea zich bewust is van het probleem

 2. piglet

  Hiki probleem is opgelost. toen ik mijn taal wou veranderen klikte ik altijd op België. Heb nu eens geprobeerd op Nederland en krijg nu het nederlands forum.

  Misschien een goeie tip voor al degene die op sims 2 forum zitten. België werkt blijkbaar niet

 3. piglet

  Gelukkig wel 🙂
  tja als ze mij vragen welk land ik woon ga ik België intypen natuurlijk. Wist ik veel je via Nederland op het nederlands forum kon 🙂 oh ik ben daar geen piglet maar zwijntje 3

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>