Meer informatie over Sims 3 buurt Riverview

Een aantal dagen geleden hebben we in dit blogbericht al aandacht besteed aan een bericht van Sim Guru Rain over de nieuwe buurt Riverview. Sim Guru Rain is een van de Sims 3 producers die aan Riverview gewerkt heeft en dit bericht is nu vertaald en op deze pagina van de officiële Nederlandse Sims 3 site gezet.

Hoi, ik ben La Shawn (ook wel bekend als Rain 🙂 ) en ik ben de producent van de stad Riverview. Riverview is een exclusieve nieuwe stad, die je gratis kunt downloaden via De Sims 3 Store, nadat je je game geregistreerd hebt.

Je kunt allerlei interessante dingen doen in Riverview. Zo kun je naar de zelfbedieningssapbar, ‘The Water Hole’, gaan voor een koel glaasje sap, edelstenen en metaal zoeken bij de verlaten mijn, of vlinders vangen bij Simhenge.

Je kunt ook de lokale Viskwekerij bezoeken. Daar vind je heel veel vis, maar de bewoners van Riverview kunnen er ook zoutwatervissen vangen die ze nergens anders kunnen vinden. Tieners gaan graag met een draagbare radio onder de arm naar pakhuis ‘All the Rave’, om daar tot in de vroege uurtjes lekker te dansen.

Als je Riverview gedownload hebt, krijg je toegang tot een aantal nieuwe decoratieve voorwerpen waarmee je je stad een knus plattelandskarakter kunt geven. Zo heb je bijvoorbeeld: een oude boot die half vergaan is, een vogelverschrikker voor in de prachtige tuinen van je Sims, charmante provinciale gebouwen en veel decoraties voor in en om het huis.

Wat ik zo leuk vind aan Riverview, zijn alle interessante families waarmee je Sims kennis kunnen maken. Iedere familie heeft een interessante geschiedenis en geheimen die je kunt ontrafelen.

Hannah Jones en haar man Aiden hebben het Remington-huis pas betrokken (je weet wel, dat enge huis op de heuvel waar menig griezelboek over geschreven is). De vorige bewoners waren familieleden van Hannah. Zij werden het slachtoffer van een lange reeks nare gebeurtenissen. Hannah was het enige nog in leven zijnde familielid en erfde dus deze prachtige, ietwat excentrieke villa.Een van de grootste problemen van de familie Jones is dat de vorige bewoners nooit helemaal vertrokken zijn!

Robert en Mags Newbie zijn samen met hun tienerzoon Bob in Riverview komen wonen.Bob had moeite om zijn draai te vinden na de verhuizing, maar hij heeft een nieuwe vriend gevonden waar hij al zijn vrije tijd mee doorbrengt.

De familie Broke woont in het rustiekere gedeelte van de stad. Als je De Sims 2 gespeeld hebt, dan zul je hun verhaal vast heel interessant vinden. (Hint: Je moet twee keer Skippen, anders werkt het niet.)

De gezusters Lin kunnen het niet goed met elkaar vinden en zijn allebei heel eigenwijs. Toen ze het huis van hun ouders erfden, konden ze het enkel eens worden over het plan om het huis in tweeën te delen. Ze hebben allebei hun helften geheel volgens eigen smaak ingericht, zonder met elkaar te overleggen. Het resultaat: een zeer aparte mengelmoes van stijlen.

De families Shallow en Grisby leven naast elkaar, maar zijn zeer verschillend. De koele bikkelharde familie Shallow bestaat uit beeldschone Sims, maar ik weet niet of er een huis groot genoeg is voor al hun ego’s. De familie Grisby is daarentegen vriendelijk, aardig en gelukkig. Helaas worden er veel grappen over hun “unieke” uiterlijke kenmerken gemaakt.

Riverview is een prachtige en interessante stad. Het is aan jou om de verhalen tot leven te laten komen! Je kunt de stad gratis downloaden wanneer De Sims 3 in juni uitkomt.

Groetjes,
Rain

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *