Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Melanie Lam over Sims 3

9Lives heeft op deze pagina een interview online gezet met Melanie Lam, Associate Producer The Sims Label, over Sims 3.

9lives: Veel van die illegale downloads zijn vast bedoeld om het spel eens uit te proberen. Waarom hebben jullie eigenlijk geen demo aangeboden?

Melanie: Normaal zouden we The Sims 3 al in februari lanceren en sindsdien hebben we zeer gefocust gewerkt richting de releasedatum. We hebben wel een demo op de Apple Store, waar je het onderdeel ‘Create a Sim ‘ kunt uitproberen, maar een volwaardige demo hebben we opzij geschoven. De focus lag vooral op de release en het zo optimaal mogelijk aanbieden van het volledig spel en hopelijk zijn we daar dan ook in geslaagd.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>