Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Inside Gamer geeft Sims 3 een 8,5

Nieuwe recensie op deze pagina van Inside Gamer.

De Sims 3 is de beste De Sims-game door twee belangrijke veranderingen: het karaktereigenschappensysteem (mooi Scrabble-woord) en de open buurt. Hierdoor komen Sims meer tot leven als echte personages en blijft het spel eigenlijk lang fascineren, mede doordat alle facetten van de game even interessant zijn om uren, dagen, weken, maanden en jaren in te steken. Jammer is dat nu al te zien is waar EA straks een slaatje uit gaat slaan, maar het spreekt dan wel voor ze dat ze de community zo actief ondersteunen. De Sims 3 is een game die we willen blijven spelen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>