Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Entertainment Magazine over Sims 3

Je vindt het artikel op deze pagina.

Sims 3 is een zeer verslavend spel dat je uren bezig houd en je blijft verrassen met de leuke nieuwe sociale mogelijkheden en situaties waarmee het nieuwe deel in de succesvolle reeks is uitgerust. Voor je het weet zijn er uren voorbij terwijl je het spel speelt en vanwege het sociale karakter van het spel heb je al snel het idee dat deSims onderdeel uitmaken van jouw real world sociale leven.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>