Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Voor Sims met groene vingers

Heeft jouw Sim groene vingers en zit ie uren in de tuin te klooien met bloemen en groenten? Dan moet je eens gaan kijken op de Tutorial zur Gartenarbeit van de fansite Simfans.

Daar vindt je bijna elke dag een nieuwe aflevering van een ‘tuiniers’ dagboek met handige tips & tricks voor de perfecte tuin, wel in het Duits maar ik denk dat dat voor de meeste geen groot probleem is.

2 gedachtes over “Voor Sims met groene vingers”

  1. Hiki

    Snooty heeft ook al zoiets maar dan anders. TSR is er mee bezig en wij – ik zitten er ook over te denken dus lijkt mij geen probleem. En er zijn vast nog meer tutorials / video's enzo over tuinieren 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>