Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Zieke experimenten in De Sims 3

Wat gebeurt er als je een Sim, met de karakter eigenschappen Gestoord – Bang voor water – Hekel aan kunst – Genie – Whizzkid, samen met een baby opsluit in een gekkenhuis en allerlei psychologische experimenten uitvoert?

Lees er alles over op deze pagina van Cracked.

Een gedachte over “Zieke experimenten in De Sims 3”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>