Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Stem op ons

Vindt je dit blog wel wat? stem dan eens op ons!

simsational simsdirectory

2 gedachtes over “Stem op ons”

  1. Hiki

    Je moet op de kleine banners drukken en dan onze site opzoeken in het rijtje en dan staat er ergens 'vote for this site'. Bij de eerste kan dat geloof ik eens per maand. Maar gewoon er naar toegaan helpt ook al: dat kan altijd.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>