Je kunt gewoon niet zonder!

Sunset Valley en Riverview als lege buurt te downloaden

Heb je zin om in Sims 3 een hele leeg buurt te beginnen om zo je eigen Sims 3 gemeenschap op te bouwen?

Dat kan nu: in dit topic van Mod the Sims 3 vindt je zowel Sunset Valley als Riverview als lege buurt: er zijn versies die helemaal leeg en versies waar alleen de openbare lot’s en banen lot’s opstaan.

Playable Version: This is the one you want to download if you want to build lots and play the game with. You need this one as it includes the required community lots for play, EG, the work buildings, book store and grocery store.

Build Version: This is the version you want to download if you are a builder. This has absolutely no lots, no community lots, it is all empty residential lots.

Downloaden en installeren is uiteraard op eigen risico en lees goed de instructies door die er vast bijzitten.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>