Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Het leven van 2 zwervers in De Sims 3 – update

Het lijkt erop dat de dagboeken van Alice en Kev, 2 zwervers die in het spel proberen te overleven, internationale beroemdheden. Zelfs De Telegraaf heeft er een artikel aan besteed en op deze pagina van Crunchgear staat een interview met de maker van de dagboeken.

Zie ook deze blogberichten en de avonturen van Alice en Kev kun je op dit blog volgen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>