Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

PC Party geeft Sims 3 een 8,7

Een nieuwe nederlandstalige review, dit keer op PC Party.

The Sims 3 is een game die eigenlijk al veel eerder op de planken had moeten liggen. De updates die zijn doorgevoerd maken het zeker een waardige game als opvolger van The Sims 2. We kunnen eindelijk onze Sims een eigen persoonlijkheid geven, wat al een goede stap is. We mogen eindelijk zelf de hele buurt verkennen en we zien voor het eerst waar we werken. Daarnaast krijgen we een grafische update, een groeiende comunitie en urenlang game plezier.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>