Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Eurogamer geeft Sims 3 een 8

De Nederlandse Eurogamer heeft een review van 2 pagina’s online gezet van Sims 3 en geeft het spel een 8.

Al met al is De Sims 3 het beste deel in de serie. De bekende gameplay is verder geperfectioneerd en verslavender, uitdagender en gevarieerder dan ooit. Daarnaast biedt het tientallen uren aan spelplezier in een levende, bruisende wereld, die tevens toegankelijk is voor de minder snelle systemen. Toch had er nóg meer ingezeten, als het online gedeelte van Sims uitgebreider was geweest en bovendien geïntegreerd in de speelervaring. Nu hangt het er een beetje losjes bij, en dat is een gemiste kans.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>