Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Fems Sims 3 Hacks topic: updated

Het hack topic van Fems op het Sims 3 forum is weer behoorlijk geupdate de laatste dagen en je vindt er onder andere:

 • Kinderen kunnen nu ook koken!
 • Hiermee wordt de kabouter wat eerder en vaker actief op je kavel en ook ruimt hij eerder iets voor je op.
 • Luchtgitaar spelen! Zonder vaardigheid!
 • Doodsvis en levensfruit in de winkel kopen?
 • Houden jouw sims zich niet aan de snelheidslimiet? Met onderstaande mod rijden de auto’s langzamer in jouw stad.
 • Vind je de duur van de moodlets ook te kort?

Zie verder ook deze blogberichten.

13 gedachtes over “Fems Sims 3 Hacks topic: updated”

 1. Patricia

  De Mysterieuze kabouter bedoelen ze ermee. Er is een kleine kans dat je die ontvangt als je een meteoriet opstuurt via de post. De mysterieuze kabouter kan je op je lot zetten, hij zal dan willekeurig van plek of houding veranderen. Staat in de guide op blz. 191, in een oranje stukje ^_^

 2. Patricia

  Raad eens wat! Ik wilde dus proberen of ik zo een mysterieus kaboutertje kon vinden door de dingen die op die website staan aangegeven.

  Plotseling bedacht ik me opeens dat ik al een kabouter in die catacomben, of zo iets dergelijks, had gevonden. Maar door de snelligheid klikte ik de event weg omdat ik dacht dat het een gewoon tuinkaboutertje was. Ik had die mysterieuze dus al die tijd gewoon in de inventory van mijn mijn Sim! Lol.. Heb het nu dus op het lot staan, er is nog niets veranderd aan de kabouter.

 3. Hiki

  In de catacomben ben ik ook geweest: geen kabouter alleen een Sim met een trauma er aan over gehouden die er ook nog eens onder de modder uit kwam :p ach die kabouter komt wel 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>