Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

3 dingen die je niet wist over Sims 3

Onder deze kop heeft USA Today een artikel online gezet, de meeste van ons zullen die 3 dingen wel weten, alleen het deel over You Tube en De Sims 3 is een beetje ‘nieuws’:

A YouTube sensation

The Sims 3 YouTube Channel is the most subscribed to sponsored channel of all time (more than 35,000 subscribers), says EA, and in the Top 5 of most viewed sponsored channels of all time. With the tools included in the game, The Sims 3 players are becoming their own movie director to create, edit, add music and transitions, and then share the creations with the world. This also includes many “machinima” creations that use the game engine to tell a unique story. To date, more than 14 million videos have been viewed at The Sims 3 YouTube Channel.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>