MJ Chun (Sims 3 associate producer): geen wasmachines

Homosexuality, religion, and laundry in The Sims 3 is de titel van een interview met Mary Jean Chun, Sims 3 associate producer, op deze pagina van Fidgit. Na de release van Sims 3 is het even stil geweest rondom Mary Jean maar ze beantwoord nu uitgebreid enkele vragen.

MC: We get that a lot. “When are you guys going to put in laundry?” We actually talked about laundry. It was like, “You know, to be honest, it’s actually not that fun”.

TC: Laundry is just kind of dead time, isn’t it?

MC: We could a laundry object, but then we’d want to hook it into an entire gameplay experience. Then we’re going down that micromanagement path. If you make it just a fun object, you know, “ooh, a laundry machine!” and you get a bonus moodlet, then it’s hokey. Do you really want to play The Sims and go, “Socks! I’m gonna do socks tonight!”

Zelf krijg ik een Déjà vu gevoel bij dit interview alsof ik het interview al eerder gelezen heb, maar ja …

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

2 reacties

  1. Nee heb zelf geen deja vu gevoel. Vindt het wel een leuk interview.
    Ik hou wel van die reacties van het Sims team van NA de release. VOOR de release was meer een veredelde reclame voor de sims3. Nu is het wat relaxter.

  2. Nu zit alleen dat surinaamse liedje de hele tijd in mijn hoofd; kleine wasjes – grote wasjes – gooi ze in de wasmachine – laat maar lekker draaien … 😛 Maar inderdaad wat relaxter nu: hopelijk wat meer nog de komende tijd van het Sims 3 team 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *