Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

De Sims 3 Tool: Delphy’s CAS Texture Unitool

Sim Programs meldt dat er een nieuwe tool is voor De Sims 3.

Delphy’s CAS Texture Unitool

The CAS Texture Unitool (hereafter referred to as CTU), is a tool to basically allow you to edit the CAS Part files that control which textures appear on which meshes. Using this tool, you may add new textures that appear in CAS for a specific mesh. You may also edit the pattern cutouts for those textures, the specular, the base colours, and pretty much everything possible thats available in the file.

De tool zelf vindt je op deze pagina van Mod the Sims, de tutorial vindt je hier als PDF.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>