De Sims 3 review op Tweakers

Tweakers heeft een review van De Sims 3 online gezet.

Al met al is The Sims 3 een aardige stap voorwaarts. Het is geen game die massa’s nieuwe fans tot de serie zal bekeren, maar er zijn al fans in overvloed en voor die groep heeft het spel genoeg te bieden. Vooral de verbeterde grafische engine is prettig en Sunset Valley is mooi uitgewerkt. Daarnaast is de optie om je Sim een persoonlijk doel en vijf karaktertrekken mee te geven een goede aanvulling op de bestaande gameplay. Toch zijn er wel wat minpunten aan te wijzen. Zo heeft het spel erg veel mogelijkheden, wat op zich goed is, maar voor onervaren spelers is de leercurve erg steil. De mogelijkheid om zelfgemaakte onderdelen via de website van het spel te verhandelen is interessant, maar de site is helaas niet direct vanuit het spel te benaderen – in Spore was dat eleganter geregeld. The Sims 3 is dus een goed vervolg, maar geen grote stap voorwaarts. Misschien wordt het tijd dat Will Wright zich er weer eens mee gaat bemoeien?

Tweakers

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *