Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

De Sims 3 voor maar 25 euro bij Mediamarkt

Rudy van de fansite The Sims 3 Hyves heeft me een goede tip gestuurd: vanavond organiseert de Mediamarkt een ‘Langste Dag’ met veel superaanbiedingen: zo zal De Sims 3 vanavond van 21.00 tot 00.00 uur maar 25 euro kosten: dat is voor bijna de helft.

Meer informatie vindt je op deze pagina van de Mediamarkt.

11 gedachtes over “De Sims 3 voor maar 25 euro bij Mediamarkt”

  1. acsaczy

    hahaha ja ik was in rotterdam, ik werd verpletterd moest me n weg slaan uit de menigte maar ik heb hem wel! het was echt een gekkenhuis, mensen renden, riepen, gilden, ik ging echt stuk van het lachen, in 2,5 minuut was de sims3 weg..en ik vond het ook asociaal dat mensen met 5 wegrenden! mensen die niet assertief waren en niet door de menigte durfden hebben nu niets.. ik kon er zelf nog net eentje bemachtigen en alleen omdat ik aan n meisje vroeg die ook bij de kar naast mij stond maar dan in de buurt (sims lag achterin)of ze please please eentje voor mij wilde pakken!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>