2 nieuwe reviews voor Sims 3

Fragland:

PRO: Groter en beter dan zijn voorgangers – Create your own style – Diepgaande karaktereigenschappen – Open buurt
CON: Voelt vrij basic aan voor wie alle uitbreidingen gewend is

Ownage:

Dave is blij met The Sims 3, waarschijnlijk net zo blij als zijn baasje. De game engine heeft een flinke beurt gekregen, uiteraard in de goede zin van het woord. De camera reageert een stuk beter op de wil van het baasje en Dave ziet er een stuk knapper uit (en dus ook de dames in The Sims, tot Dave’s genoegen). Er is werk gemaakt van de achterliggende gedachte van The Sims (het simuleren van een mensenleven) en de makers hebben Dave een digitale ziel gegeven in de vorm van karaktereigenschappen. Dave kan nu deze eigenschappen gebruiken om de perfecte baan te vinden, eentje die aansluit bij zijn karakter. Hij moet echter wel oppassen, want er zijn Sims waar Dave vrienden mee kan worden die niet aardig zijn en zijn huis leegroven. The Sims 3 is dus een leuke vooruitgang in de serie, maar geen revolutie. Het zijn al met al de kleine dingetjes die dit een waardig nieuw deel maken. Dave, samado wiewa.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *