Je kunt gewoon niet zonder!

Sims 3: zoals vanouds verslavend

Onder deze kop heeft de Telegraaf een review online gezet.

De Sims 3 weet de lat weer hoger te leggen. De game ziet er goed uit, biedt nog meer mogelijkheden en zorgt weer voor uren speelplezier. Als minpunt kan misschien genoemd worden dat er geen uitbreidingen, zoals we die kennen van De Sims 2, al standaard in de game zitten. Je kunt dus niet voor het studentenleven kiezen of zelf een winkel openen. Waarschijnlijk zullen die straks gewoon weer los te koop zijn. Op zich was dat te verwachten, maar we zijn inmiddels wel erg verwend door De Sims 2.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>