Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

10 Sims 3 diademen te winnen met de S3N Sims 3 uitdaging

S3N heeft zijn eerste Sims 3 Uitdaging online: ‘Groene Vingers en Natte Tenen‘ en wij mogen aan 10 deelnemers een Sims 3 diadeem weggeven.

Volgende week volgen meer details want er moeten nog wat puntjes op de i worden gezet met EA Nederland over deze felbegeerde Sims 3 diademen c.q. haarbanden.

Maar 1 ding staat vast: alleen leden van ons forum die serieus meedoen met de uitdaging komen ervoor in aanmerking; je moet er namelijk wel wat voor doen!

13 gedachtes over “10 Sims 3 diademen te winnen met de S3N Sims 3 uitdaging”

 1. ModMod

  Ik vind de uitdaging wel erg leuk, maar zit er een tijdslimiet op? In de vakantietijd heb ik namelijk niet al te veel tijd om achter de pc te zitten (kwestie van de computertijd eerlijk verdelen met de kids 🙁 ). Anders doe ik hem toch gewoon voor mezelf!

 2. hiki

  Aan de uitdaging zit geen limiet: die kun je doen wanneer je dat wil. Ik denk dat aan het winnen van die sims 3 diademen wel een limiet zit: ik moet daar van de week even naar kijken. Misschien moeten we wel een erg ruime limiet nemen? Dat ze tot half augustus of eind augustus te winnen zijn?

 3. ModMod

  Voor mij hoef je de limiet voor de diademen niet te verruimen, hoor, het gaat mij, zoals Patricia hierboven ook al zegt, niet om de prijzen, maar om de leukigheid. Ik denk er nog even over of ik meedoe, want ik heb, naast erg weinig computerspeeltijd (ik woon in Belgie en hier hebben alle kids, schrik niet, van 1 juli tot 1 september vakantie! En die van mij zitten op het middelbaar en dan hebben ze zelfs nog een weekje langer 🙂 ) namelijk ook nog nooit een dagboek gemaakt. Ben echt nog een beginsmurf op dit gebied. Moet nog vanalles uitproberen enzo … ~pfoe~ en dat met dit weer!! Maar ik laat binnenkort iets weten.

 4. hiki

  1 juli tot 1 sep OMG je moet half dood zijn dan in september lol. Denk dat ik het verder effe met team ook moet bespreken de deadline. En er komen ook nog andere uitdagingen hoor alleen niet allemaal met prijzen 🙂

 5. ModMod

  Aha, hier staat-ie (ik was deze post kwijt :)).
  Ik heb al ergens anders laten weten dat ik toch maar niet meedoe dit keer. Dat dagboeken maken vind ik blijkbaar erg moeilijk, het lukt me maar niet om screenshots te uploaden. Tenminste… dat is toch de bedoeling?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>