WELKOM OP SIMS 3 NIEUWS

Heya Sim fans, welkom op onze nieuwe Sims 3 Nieuws site.

We kunnen van dit welkomsbericht een heel verhaal maken maar we denken dat jullie gewoon de site maar moeten gaan bekijken; wat er allemaal opstaat, overal op klikken, ons forum eens checken en hopelijk lid worden, wie weet het een en ander downloaden en meer van dat.

Op ons forum vindt je ook de eerste S3N Sims 3 uitdaging: Groene Vingers & Natte Tenen, met deze uitdaging zijn trouwens 10 felbegeerde Sims Diademen te winnen.

Er is slechts 1 persoon die we willen bedanken en dat is Rosana van Miss Design, ze heeft de hele site gebouwd en host de boel ook. Ze heeft een waanzinnige klus geklaard zeker als je bedenkt dat wij als S3N Team vrij weinig wisten over sites bouwen en Rosana altijd het geduld had de dingen nog een keer uit te leggen, voor te doen of te veranderen als wij weer iets anders hadden verzonnen. Het is een wonder dat ze niet gillend is weggerend en alleen al daarvoor verdiend ze een dikke pluim.

Veel plezier op S3N – hiki, patricia, frikkelfrab en rensdesim.

24 reacties

 1. Yay! De website is online!
  Dank je wel voor alles Rosana. En tegen alle bezoekers wil ik graag zeggen: welkom! Ik hoop dat jullie een leuke tijd zullen hebben op de nieuwe Sims 3 Nieuws website.

  Groetjes,
  Patricia

 2. Ik was er rond 11 uur! En ik vond het helemaal geweldig, ik kom nog even te kijken of er nog nieuws was 😀

 3. Ja, we hebben allemaal blaren op onze vingers van het typen van alle info en rode oogjes van teveel Sims 3 spelen om alles uit te zoeken. Maar we doen het graag en er komt vast nog meer nieuwe en aanvullende informatie later erbij. 🙂

 4. The layout is cool, the design is cool, the colors though are awful for a sims fansite – so dull and depressing, it’s a real shame.

 5. @Ferret I appreciate any kind of feedback, including the more negative kind you’re giving.

  I have to disagree on the colors being dull and depressing though. But that’s a matter of personal taste, which is different for everyone. I love warm, autumn colors. And the team of Sims 3 Nieuws is very happy with the results and in the end that’s all that matters to me.

  I personally think they did a good thing asking for a chocolate themed website. I’m growing tired of all the green and blue Sims fansites 😛

  But like I said, I appreciate your feedback and I respect your opinion 🙂

 6. thanks – dank allemaal hoop dat jullie veel plezier hebben hier en als jullie wat missen of willen: gooi het eruit 🙂

  and on colors: well you’re not a chocolate fan then? we as team love it like this 🙂

 7. Proficiat met de site! Tis echt tof om te zien hoeveel tijd erin gestoken is.

  doe zo verder. Ik zal hier met plezier dagelijks langskomen.

 8. idd heb eind juni iemand verloren en had geen zin in sims en dergelijke. Had een beetje tijd nodig om het te verwerken.

  maar ben blij terug te zijn 🙂 nu nog eventjes de tijd vinden om heel de site eens door te nemen en terug te game

  groetjes

 9. ik kijk elke dag op deze site ik vind de kleuren echt mooi echt een verbetering (niet adat het eerst slecht was hoor) weet niet eens meer hoe het er eerst uit zag dit is echt mooi en niet zo na-aperig als die andere sites met blauw en groen prachtig ;D

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *