De Mysterieuse Kabouter

Jullie zullen wel de poll op onze site hebben gezien over de Mysterieuse Kabouter en daaruit blijkt dat vele niet weten wat dat is dus maar even wat informatie.

De Mysterieuse Kabouter kan gevonden worden op het kerkhof als je een bezoekje brengt aan de Catacomben. Meestal krijg je hem niet meteen de eerste keer en zijn een paar bezoekjes nodig om hem tegen te komen. Je krijgt dan een popup met de boodschap dat je de kabouter gevonden hebt en hij staat dan in je inventaris. Zelf heb ik hem opgevist uit de oceaan: volgens mij zat ie in een vreemde krat die ik opviste.

De Mysterieuse Kabouter ziet er net anders uit dan de gewone tuin kabouter: ’s nachts kan hij opeens van plaats veranderen en tegelijk een andere houding aannemen. Bijvoorbeeld dansend of achterover zittend kijkend naar de sterren of slapend onder een boom. Verder schijnt het zo te zijn dat je wetenschappelijke experimenten op hem kan doen als je hoog in de Wetenschaps carriere zit en kan hij toiletten doorspoelen, TV kijken en hij zit soms zelfs opeens in de ijskast.

Het is de moeite waard dus om even de Catacomben te bezoeken voor deze Mysterieuse Kabouter. En als jullie nog tips & weetjes of foto’s hebben over de Mysterieuse Kabouter dan horen we dat graag.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

11 reacties

  1. Ja leuke dingen. Ik had er eerst geen, toen kreeg ik er eentje via de catacombe. Toen kreeg ik er nog een via de catacombe en toen kreeg ik 2 keer het bericht dat de blauwe topaas die ik had gevonden geen blauwe topaas was maar een kabouter. En ik kan maar geen roze diamant vinden xD

  2. En bij jullie bewegen ze wel? Bij mij na de eerste nacht niet meer. Zou ‘vrije wil’ er invloed op hebben? de Sim die ze heeft is mijn ’test sim’ en daar staat vrije wil en ouder worden uit :S

    Wil er wel eens 1 in de ijskast zien liggen namelijk LMAO

  3. Aah is dat de truc. In mijn zoektocht naar een roze diamant heb ik weer een kabouter gevonden, er staan er vier op een rijtje, een op z’n buik, een met z’n kop in het zand, een ligt er, de andere doet een poging te lopen en er ligt er nog eentje op de tuintafel xD

  4. als je tegen de kabouter trapt en hem weer rechtop zet nemet ie een andere pose aan!

    echt? o dat ga ik dan maar proberen LMAO

  5. OMG als je die mysterieuse kabouter schopt komt hij ’s nachts terug met een hele zooi kabouter vriendjes en zien ze er meer uit als chucky … en vallen je aan als je ligt te slapen … just kidding :O

  6. Dat is ook een leuke Uitdaging: hoeveel Mysterieuse Kabouters kun jij in 1 Sim week vinden 😛 Korte Uitdaging is het wel :O

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *