Powerweb over Sims 3: Fuck het echte leven, huzzah voor de Sims!

Powerweb heeft een review online gezet van Sims 3.

Het feit dat velen niet snappen dat The Sims spelen een heel ander balspelletje is dan een shooter maar net zo hard roelt, is niet mijn probleem. Voor mij is The Sims iets anders dan een gewone game, iets dat geen reactievermogen of probleemoplossende kwaliteiten vereist, maar zowel vermakend als verslavend is. Net zoals World of Warcraft is The Sims jaren mijn “bijspel” geweest, een game die ik altijd kon doen als ik aan een beetje afwisseling toe was, als ik de drang kreeg iets anders te doen dan mijn vijanden te amputeren of door hun hoofd te schieten.
Alle Sims-delen bij elkaar ben ik minstens honderden uren bezig geweest met huizen bouwen, behoeftes doen, characters createn en sociale contacten onderhouden. Want het leven van een Sim loopt wèl altijd op rolletjes en dit gevoel van controle is zwaar relaxed.
Dus richt die blik alsof ik een of andere breinverslindende ziekte heb maar ergens anders op, ik ben niet gek, JIJ bent gek!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *