Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws en Site Nieuws

Operatie ‘Dat Zou Jij Wel Willen Weten Hè’

‘Waar gaat dit over?’ Dat is wat jij je afvraagt als je de titel van dit berichtje leest, toch?

Of je het wel of niet denkt, wij zijn sowieso bezig met een geheim project. Aangezien operatie ‘Dat Zou Jij Wel Willen Weten Hè’ een beetje lang is doop ik het tot: ‘DZJWWWH’. Zo, dat is een mond vol!

Het gehele project is in samenwerking met SmartSim . Er is geen einddatum bekend wanneer ons project klaar is. Misschien krijgen jullie morgen meer te lezen hierover, of misschien pas over een weekje. Het punt is dat jullie het zeker leuk zullen vinden!

Ben je al nieuwsgierig? MOOI!

Als jullie ons nu willen excuseren, er is werk aan de winkel.

Een gedachte over “Operatie ‘Dat Zou Jij Wel Willen Weten Hè’”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>