Win Sims diademen met de S3N Uitdaging

Zoals jullie misschien wel weten hebben we bij de opening van onze nieuwe site de eerste S3N Uitdaging online gezet: Groene Vingers en Natte Tenen.
EA Nederland heeft 10 Sims diademen (haarbanden) ter beschikking gesteld die we aan de deelnemers mogen weggeven. Maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen!

Alle leden van ons forum kunnen meedoen aan de uitdaging en kunnen een dagboek bijhouden op ons forum. Voor het winnen van een Sims diadeem is de deadline nu vrijdag 14 augustus 2009. Om deze prijs te winnen moet je regelmatig je dagboek updaten en je natuurlijk aan de regels houden.

De uitdaging is niet makkelijk: daarom geven we niet alleen prijzen weg aan die mensen die de uitdaging voltooien maar ook aan het origineelste, grappigste of vreemdste verhaal. Het weekend van 15 en 16 augustus bekijken wij dan de dagboeken en maken de uitslag bekend.

De Groene Vingers en Natte Tenen uitdaging kun je doen wanneer je wil en blijft gewoon online staan ook na de wedstrijd: uiteraard kun je dan niet meer meedoen voor de prijzen. Teamleden van S3N zijn uitgesloten van deelname, over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen worden verstuurd door EA Nederland dus na de uitslag nemen we contact op met de winnaars voor je huisadres.

Dus wil je zo een fantastische Sims diadeem winnen doe dan mee met de Groene Vingers en Natte Tenen uitdaging.

Zelfs Mary Jean Chun, Sims 3 associate producer en hier op de foto met ons S3N teamlid Frikkelfrab, draagt regelmatig een Sims diadeem.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *