Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Verschoppelingen in Sims 3

Onder deze titel heeft De Pers een artikel online gezet over de zwervers Alice en Kev waaraan wij ook geregeld aandacht besteden.

Sims is een geïdealiseerde afspiegeling van de middenklasse, waar iedereen succes heeft en een grote vriendengroep. Maar verassend is het niet, je volgt allemaal hetzelfde patroon. Alice en Kev niet. Alice heeft mij verbaasd door het geld dat zij voor een klusje kreeg, meteen aan een goed doel te doneren. Dat is een ontroerend moment, iets dat je ook uit het echte leven kent: dat alleen de armen zich het brood uit de mond sparen om iemand anders te helpen.

Zie verder ook deze berichten op onze site.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>