Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

EA Podcast met Ben Bell – Sims 3 executive producer

EA heeft in een nieuwe podcast Ben Bell geinterviewd, onderwerpen zijn: het uitstel afgelopen februari van Sims 3, Community inbreng in Sims 3, Celebrities in Sims 3 en nog veel meer. Ik heb totaal het geduld niet vandaag om de podcast te beluisteren maar gelukkig heeft Sim Programs op deze pagina een korte samenvatting neergezet; echt ‘nieuws’ bevat de podcast niet.

De podcast zelf kun je hier beluisteren.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>