Tweede patch voor Sims 3 komt eraan

Als je vandaag Sims 3 opstart zul je zien dat er ‘binnen enkele weken’ een nieuwe patch aankomt. Dit zal de 2e patch voor de game zijn, exacte release datum is niet bekend.

De Sims 3 Game-update onderweg!

Hallo Sims fans!

Op dit moment werken we hard aan een nieuwe Game-update die we binnen enkele weken zullen vrijgeven. We hebben de forums in de gaten gehouden en in deze update adresseren we een aantal zaken waar jullie om gevraagd hebben.

We willen je bedanken voor je enthousiasme voor De Sims 3. Jullie feedback wordt zeer gewaardeerd en is erg belangrijk voor ons.

Zie ook deze pagina op de officiële Nederlandstalige Sims 3 site.

6 reacties

 1. Hopelijk ook een fix voor de ijskast bug: in een ijskast van 1 van mijn families zitten restjes die niet bestaan: ze zien ze als ze erop klikken maar dan lopen ze er naar toe en vinden niks. Als ze op ‘openen’ klikken zien ze lege plaatjes waar eten moet staan: wel met cijfertjes eronder. Nieuwe ijskast kopen helpt niet, ik denk dat ze zullen moeten verhuizen om de bug op te lossen. Vervelend is ook dat 1 van de niet bestaande restjes hamburgers is. Als ze nu hamburgers maken en de resten in de ijskast zetten verdwijnen die ook. :S

 2. Oh bah, dat is een vervelende bug. Gelukkig heb ik daar geen last van.

  *Klopt snel af op een houten tafeltje*

  Ik zal voor je duimen dat de oplossing daarvoor in de volgende patch zit. 😀

 3. Ik denk dat ik iets verkeerds heb gedaan na de verhuizing en eten in Familie Inventaris? Ik krijg het in ieder geval niet weg.

 4. Vervelend voor je Hiki. Ik heb er zelf geen last van. Gelukkig heb ik tot nu toe nog geen enkele bug ontdekt in mijn game die op de community van de sims 3 genoemd is. Ik hoop voor jou dat jouw bug met de patch wordt opgelost.

 5. Nog even een reactie. Als je in het sims 3 startprogramma kijkt bij updates voor de game en dan op dat vraagtekentje rechtsbovenaan klikt, dan krijg je een pagina te zien met tekst. Bovenaan staat:”Af en toe biedt De Sims 3 updates voor de game aan om nieuw materiaal te introduceren of bekende problemen op te lossen.”
  Let vooral op het stukje nieuw materiaal introduceren. Het kan dus zijn dat er met deze patch nieuw materiaal in de game komt. In het bericht staat:”…en in deze update adresseren we een aantal zaken waar jullie om gevraagd hebben.”
  Volgens mij is meer materiaal in de game een van de grootste zaken waar spelers om hebben gevraagd.

  Het kan zijn dat ik het verkeerd opgevat heb en dt er iets heel andersmee wordt bedoeld. Het is maar een opmerking

 6. Die had ik nog niet gezien maar ik heb geen idee hoe lang dat er al staat: grote kans dat het gewoon een standaard tekst is. En inderdaad: een patch is niet alleen voor het oplossen van problemen maar kan ook nieuwe spullen bevatten, zelfs nieuwe gameplay mogelijkheden, carrieres, noem maar op.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *