Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

Gratis JC Penny tiener kleding voor Sims 3

De officiële Amerikaanse Sims 3 site heeft samen met de mensen van het kledingmerk JC Penny een set van tiener kleding online gezet: ‘Schooled in Style‘. De JC Penny set is gratis en bestaat uit 10 kledingstukken.

Je zult eerst op deze pagina de taal van moeten veranderen naar English > United States en dan kun je op deze pagina de kleding downloaden. Vergeet erna niet de taal weer terug te zetten naar Nederlands.

13 gedachtes over “Gratis JC Penny tiener kleding voor Sims 3”

 1. hiki

  Ik heb het ook gedownload om precies dezelfde reden: iets meer keuze: hoop dat het er een beetje leuk uitziet in het spel: de screens hier zeggen niet veel 😛 Nog niet gespeeld dus nog niet gezien.

 2. hiki

  Soms moet je een paar keer achter elkaar de taal terug zetten naar Nederlands voor het forum weer in het Nederlands is. Het is ‘leuk verzonnen’ al die aparte Sims 3 sites maar het is zeer gebruikers onvriendelijk en zit vol met bugs, zoals dat forum soms weer in Engels is.

 3. Meindert

  Tja… ik heb thesims3.com wel vaker in het amerikaans staan. Daar is het forum veel groter en er staat veel meer nieuws op.

  Maar ja, de kleding ziet er op zich best leuk uit, ik zie wel of ik het ga gebruiken!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>