Gratis JC Penny tiener kleding voor Sims 3

De officiële Amerikaanse Sims 3 site heeft samen met de mensen van het kledingmerk JC Penny een set van tiener kleding online gezet: ‘Schooled in Style‘. De JC Penny set is gratis en bestaat uit 10 kledingstukken.

Je zult eerst op deze pagina de taal van moeten veranderen naar English > United States en dan kun je op deze pagina de kleding downloaden. Vergeet erna niet de taal weer terug te zetten naar Nederlands.

13 reacties

  1. Die kleding ziet er leuk uit. Ik heb het gedownload. Maar ik heb het vooral gedownload zodat er wat meer kledingkeuze in mijn spel is.

  2. Ik heb het ook gedownload om precies dezelfde reden: iets meer keuze: hoop dat het er een beetje leuk uitziet in het spel: de screens hier zeggen niet veel 😛 Nog niet gespeeld dus nog niet gezien.

  3. Ik heb ze gedownload. En zoals de tip heb ik mijn site weer in nedelands gezet. Nu ias het forum ineens in het engels.

  4. Soms moet je een paar keer achter elkaar de taal terug zetten naar Nederlands voor het forum weer in het Nederlands is. Het is ‘leuk verzonnen’ al die aparte Sims 3 sites maar het is zeer gebruikers onvriendelijk en zit vol met bugs, zoals dat forum soms weer in Engels is.

  5. Tja… ik heb thesims3.com wel vaker in het amerikaans staan. Daar is het forum veel groter en er staat veel meer nieuws op.

    Maar ja, de kleding ziet er op zich best leuk uit, ik zie wel of ik het ga gebruiken!

  6. Kan iemand mij vertellen hoe je die kledingset te zien krijgt om hem te downloaden. Als ik de taal op Amerikaans zet, krijg ik niks te zien.
    Maar ik zou hem wel graag willen hebben.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *