Je kunt gewoon niet zonder!

2e patch voor Sims 3 is er (v1.3)

Iedereen die Sims 3 nu opstart zal merken dat de 2e Patch voor Sims 3 er is.

De Nederlandstalige Patch Notes vindt je in deze post op onze site.

Mocht je allemaal Mods & Hacks hebben: er is een kans dat deze niet werken na de patch of dat sommige Mods de update tegenhouden of errors tijdens de installatie geven. Een oplossing daarvoor is even te wachten met het installeren van de patch tot er meer duidelijkheid is over welke Mods en hacks errors geven.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>