Je kunt gewoon niet zonder!

TV TIP: Another Perfect World

Vanavond van 22.40 tot 23.40 uur op Nederland 2 een documentaire over de opkomst van virtuele werelden. Embed een voorproefje van 30 minuten uit de documentaire. Vorige week was er al een documentaire over Second Life op TV maar die was ik vergeten te melden.

Misschien niet zo heel veel te maken met Sims 3 maar ik denk de moeite waard om even te melden. Ik ken de docu al maar ga zeker nog een keer kijken.

Meer informatie vindt je op deze pagina van de VPRO.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>