Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Leuke Nederlandse site: Maison Sims

Ben je op zoek naar huizen voor in Sims 3 ga dan eens kijken op Maison Sims.

Een kleine Nederlandse site maar met een paar erg leuke huizen erop.

6 gedachtes over “Leuke Nederlandse site: Maison Sims”

  1. tania

    ik heb deze 2 huizen gedownload op maison sims nu heb ik een probleem het downloaden is gelukt het staat in mijn startpagina van de sims 3 en het is geiinstaleerd MAAR nu vind ik deze 2 huizen NIET in mijn huizen die ik al gedownload heb kan iemand mij helpen

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>