Opeens een beetje heimwee …

Op zoek naar nieuws over De Sims 3 zag ik dat er deze week een grote patch voor World of Warcraft komt met weer veel veranderingen en opeens heb ik een beetje heimwee en mis mijn Dwerg Hunter Grumpi met wie ik ruim 2 jaar erg veel rondgehold heb in WOW en de guilds waarin ik zat.

Daarom even een World of Warcraft Machinima tussendoor: goed tegen de heimwee. Niet dat ik WOW weer ga spelen: verveel me geen moment met De Sims 3.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Offtopic

3 reacties

  1. Ja, die nieuwe patch bevat veel goedkopere mounts e.d.
    Dat is het enige wat ik ga kopen in het spel, voor de rest ben ik ook volop bezig met Sims 3 dingetjes. 😀

  2. Ik ben wat dat betreft heel blij dat ik nooit WoW heb geprobeerd. Heb t toch veel te druk (kom aan Sims spelen al niet toe lol). Maar wil ook niet het risico lopen zoals zovelen verslaafd te raken ofzo.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *