Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

Naar Keulen voor Sims 3 Wereldavonturen?

In dit bericht hebben we al gemeld dat Sims 3 Wereldavonturen op de Gamescom in Keulen – Duitsland te zien zal zijn. Of er een demo op deze gamesbeurs te zien zal zijn of alleen een presentatie met screens & video’s is niet duidelijk. Wel dat EA Producer Jerome Collin er zal zijn om iets te laten zien van Sims 3 Wereldavonturen.

Op deze pagina van Female Gamers zag ik dat Gamereizen.nl een reis naar de Gamescom organiseert: voor 75 euro brengen ze je op vrijdagavond 21 Augustus naar Keulen en kun je zaterdag 22 Augustus de hele dag op de beurs rondkijken. En natuurlijk als één van de eerste Sims 3 Wereldavonturen bekijken.

Mocht je gaan en zin hebben er een klein verslagje van te maken dan weet je ons te vinden.

PS: Vanwege de wetgeving in Duitsland zullen bezoekers onder de zestien jaar niet toegelaten worden op een groot gedeelte van de beurs.

2 gedachtes over “Naar Keulen voor Sims 3 Wereldavonturen?”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>