Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 3 Goodies voor op het strand

We hebben het op onze site al vaker gehad over al die Sims 3 goodies en deze spullen zijn niet nieuw maar zo een setje als deze zou toch wel lekker zijn voor op het strand met dit warme weer: een petje, een boekje, een tshirt en zelfs Sims 3 teenslippers. En alles zo mee te nemen in die Sims 3 rugzak.

En dan lekker onderuit op de Sims 2 Studentenleven opblaastoel, maar ja .. zie al die spullen maar te krijgen.

Bron screen: Centrum Simów

2 gedachtes over “Sims 3 Goodies voor op het strand”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>