Nieuwe sets op Sims 3 Store

De Sims 3 Store is geupdate met 4 nieuwe sets:

Nu verkrijgbaar! Exclusieve nieuwe sets in De Sims 3 Store

Bezoek De Sims 3 Store om verschillende exclusieve nieuwe sets te bekijken! Richt de slaapkamers van je Sims opnieuw in met de stijlvolle en moderne meubels uit de Ultra Lounge Slaapkamersets voor meisjes, jongens en tieners! Bekijk ook de Jet Set-kledingsets! Of je nou lekker langs de zwembadrand wilt flaneren, naar exotische bestemmingen wilt vliegen of een avondje uit wilt gaan; met deze collecties voor hem en haar komen je Sims altijd goed voor de dag.

1. Volledige Ultra Lounge Jongerenset: 40 items voor 1650 Sim points

Niets zegt meer over het hebben van stijl dan de Volledige Ultra Lounge Jongerenset. Van de eenvoudige silhouetten van de meubels tot de decoratieve extra’s, je kunt niet anders dan verliefd worden op deze meubelcollectie met zachte rondingen en afgewerkte details.

2. Volledig Interieur Kastelenset: 13 items voor 525 Sim Points

De wens van je Sim om een koninklijk leventje te leiden is eindelijk uitgekomen. Iedereen weet dat het huis van een Sim zijn of haar kasteel is. De Heer en Dame kunnen gelukkig in hun droomkasteel wonen, vol gotisch meubilair.

3. Jet Set: 12 items voor 675 Simpoints

Of je nou lekker languit bij het zwembad wilt chillen, naar verre oorden wilt reizen of een avondje wilt gaan stappen; deze collectie voor hem en haar is uiterst interessant.

4. Jet Set voor Tieners: 10 items voor 575 Simpoints

Met deze kleding zullen heel wat blikken jouw kant op gaan. Waan je een echte jetsetter en wees modieus. Deze kleding is reisklaar, dus waar wacht je nog op?

En wat vinden jullie van deze nieuwe sets?

7 reacties

 1. Ziet er allemaal wel leuk uit. Als wereldavonturen komt en ik die 1000 simpionts krijg zal ik waarschijnlijk die jongerenset gaan kopen en als ik genoeg punten over heb misschien ook nog wat kleding.

 2. Ze gebruiken wel vaak het woord Reizen he? Vast al om ons lekker te maken voor Wereldavonturen.

  Ik vindt de Ultra Lounge wel mooi: heb alles al en dit zal er ook nog wel bijkomen binnenkort.

 3. You’ve spend a lot of money Hiki!
  De kleding gaat wel, de middeleeuwse set lijkt verdacht veel op die uit De Sims 2 store en die jongeren set is wel tof. 😀 Kunnen we onze pubers eindelijk een puberkamer geven 😀

 4. Eerst maar kijken hoe het er in het spel uitziet: meestal wat minder dan op die screens 😉 En over betalen: geen commentaar 😛

 5. De kleding vind ik erg leuk! 😀
  Ik ben gek op kleding in het spel…

  Kan je geloven dat ik in het echte leven nauwelijks nieuwe kleding koop? 😛 Ik compenseer dat in De Sims 3, lol.

 6. De spullen die ik uit de store heb vind ik wel mooi. maar ook in het spel zijn de spullen duurder dan de orginele spullen van betere kwaliteit.
  zo zijn bedden uit de store vaak energie 5 terwijl in het spel bedden zitten van energie 7. dus slapen ze op die bedden minder lang wat meer speelplezier oplevert.
  maar het ziet er weer mooi uit de nieuwe sets

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *