Een avatar bij je site reacties?

Er wordt volop gereageerd op de nieuws berichten op onze site en daar zijn we erg blij mee.

Ik kreeg net een email met de vraag hoe je je eigen avatar kunt krijgen bij de reacties: dan moet je even naar Gravatar gaan. Daar kun je een avatar uploaden die dan, als het goed is, werkt bij de reacties die je op onze frontpage plaatst.

Om het allemaal werkend te krijgen zal je je eerst moeten registreren, gebruik daarbij het email adres waarmee je hier ook geregistreerd staat/reageert anders werkt het namelijk niet. Voor de rest kan je gewoon de instructies volgen. Zodra je een avatar geüpload hebt zal het enige minuten duren voordat de avatar verschijnt naast je reacties.

Om te testen of het werkt kun je uiteraard reageren op dit bericht.

18 reacties

 1. “Om te testen of het werkt kun je uiteraard reageren op dit bericht.”

  Sorry, had ik denk ik overheen gelezen of zo, mijn vraag hierboven was dus een beetje (veel) overbodig :S .
  Maar ik vind het wel nog steeds leuk, dus zodra m’n avatar gereed is, kom ik testen!

 2. Is dit een andere dan?
  Of je hebt een avatar die verdacht veel op de vorige lijkt, Of je moet je cookies etc. eerst opschonen, Hiki, anders krijg je steeds je ouwe avatar terug. (had ik namelijk ook, vandaar 🙂 )

 3. Ja, het duurt idd blijkbaar even, want toen ik het vorige berichtje schreef stond nog steeds dat plaatje van De Dood er.

  Gelukkig, de oude Hiki weer terug 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *