Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Gratis Sims 3 downloads op The Sims Resource

We hebben al wat mooie & nieuwe downloads op een rijtje gezet gisteren en vandaag en in dat rijtje mogen de gratis downloads van The Sims Resource natuurlijk niet ontbreken.

Nadeel is wel dat je lid moet zijn van TSR maar dan heb je ook wel erg veel keuze.

Weet jij nog een site met mooie Sims 3 downloads? Laat het ons dan weten.

7 gedachtes over “Gratis Sims 3 downloads op The Sims Resource”

 1. ModMod

  Ik ben een grote fan van Mod the Sims. Je moet wel goed uitkijken wat je download want sommige dingen zijn echte spelveranderaars en zitten daarbij vaak ook nog in de test fase en die download ik dan ook niet, maar kleding en haar vind ik erg leuk, veel keuze. Wel hetzelfde nadeel als met TSR dat je er eerst moet inschrijven, maar dat is dan ook alles.

 2. hiki

  Ikzelf download nauwelijk iets moet ik bekennen: dat is voor Sims 2 op een gegeven moment erg uit de hand gelopen en mijn computer ontplofte bijna. Dus nu hou ik me in. De nieuwe setjes van Stylish Sims ga ik denk ik wel downloaden: veel mooi modern spul is er gewoon niet en soms is een strak huis wel lekker.

  šŸ™‚

 3. Sara

  Ik heb veel spullen van TSR! Heel goeie resource site. Ik dwnld vooral kleding en huizen. Ik zou zeggen schrijf je in en begin maar rap wat spulletjes te downloaden. Want steeds meer artists stellen hun creaties enkel beschikbaar voor subscribers (betalende leden).

 4. ModMod

  Ik wil ook niet al te veel downloaden, maar ik vond zo weinig keuze in het basisspel zitten, vooral kleding en kapsels, dat ik al blij ben met elk nieuw item wat ik erbij kan krijgen. De twee setjes die jij noemt heb ik dus ook al gedownload. Zijn erg leuk, ik kan ze je zeker aanbevelen!

 5. kelsey

  haay…
  ik zoek al een tijdje voor sims downloads met pas echt cool haar..
  en vriendin van mij had het en ik zou het ook willen maar hoe weet ik niet…
  het haar ziet er zegmaar normaal uit maar dan met een muts erbij!
  ja ik zie jullie denken die bestaat al meteen!!!
  maar nee hoor!!!!! ik wil hem nu!!! maar jammer genoeg vindt ik geen goede site:(

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>