Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Kleine update over S3N team

Er is een kleine verandering gekomen binnen het team dat aan S3N werkt: allereerst heb ik Patrica zojuist gepromoveerd tot assistent – webmaster. Ze had al alle admin – rechten maar bij deze ook de officiële titel. Gefeliciteerd meid.

Verder heeft Frikkelfrab aangegeven dat de combinatie tussen studeren, werken, familie en deze site niet echt lekker gaat. Hij blijft bij ons team maar nu als freelance teamlid: bij grote klussen of speciale evenementen is hij er gewoon bij.

Rensdesim blijft ons technisch teamlid en ik blijf gewoon webmaster. Over een aantal weken zullen we op zoek gaan naar nieuwe, serieuse teamleden die onze site een warm hart toedragen en zin hebben om mee te werken.

Een oproep daarvoor komt binnenkort online dus als je zin in hebt om teamlid te worden heb je nog wat tijd om erover na te denken.

~ einde huishoudelijke mededelingen ~

8 gedachtes over “Kleine update over S3N team”

  1. Edwin

    Wat doet een teamlid? 😛
    Plaatst die ook berichten hier op de site? Of doe alleen jij dat, Hiki?
    Misschien kun je wat meer vertellen over hoe deze site in zijn werk gaat, misschien vinden anderen dat leuk om eens te weten!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>