Kleine update over S3N team

Er is een kleine verandering gekomen binnen het team dat aan S3N werkt: allereerst heb ik Patrica zojuist gepromoveerd tot assistent – webmaster. Ze had al alle admin – rechten maar bij deze ook de officiële titel. Gefeliciteerd meid.

Verder heeft Frikkelfrab aangegeven dat de combinatie tussen studeren, werken, familie en deze site niet echt lekker gaat. Hij blijft bij ons team maar nu als freelance teamlid: bij grote klussen of speciale evenementen is hij er gewoon bij.

Rensdesim blijft ons technisch teamlid en ik blijf gewoon webmaster. Over een aantal weken zullen we op zoek gaan naar nieuwe, serieuse teamleden die onze site een warm hart toedragen en zin hebben om mee te werken.

Een oproep daarvoor komt binnenkort online dus als je zin in hebt om teamlid te worden heb je nog wat tijd om erover na te denken.

~ einde huishoudelijke mededelingen ~

8 reacties

 1. Patrica zojuist gepromoveerd tot assistent – webmaster. Ze had al alle admin – rechten maar bij deze ook de officiële titel.

  Dank je wel! 😀

 2. Wat doet een teamlid? 😛
  Plaatst die ook berichten hier op de site? Of doe alleen jij dat, Hiki?
  Misschien kun je wat meer vertellen over hoe deze site in zijn werk gaat, misschien vinden anderen dat leuk om eens te weten!

 3. Denk dat dat allemaal wel aan bod komt bij het zoeken van nieuwe teamleden en hun taakomschrijving.

  En jullie hoeven niet alles te weten he 😉

 4. Gefeliciteerd! Dik verdient denk.
  Zit nu al vol spanning op de oproep te wachten. Als het maar niet tussen 15 augustus en 29 augustus komt want dan ben ik op vakantie 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *