Vrouwelijke pinokkio voor Sims 3

In dit topic op het Amerikaanse Sims 3 forum een kort verhaal van Nevar530 over een klokkenmaker die een pop maakt. Een soort vrouwelijke pinokkio maar dan wat enger? Je kunt het dagboek ook op deze pagina van de Sims 3 site lezen.

En op deze pagina van Daedel Sims een interview met Nevar530, daar vindt je ook nog eens een link naar de ‘pop’ als download.

Celithralia: What was the inspiration for this project?

Nevar530: Mainly the idea of a female robot… But she kinda took off after hearing Abney Park – Herr Drosselmeyer’s Doll, so I guess it was a small spark that erupted with the right song.

Celithralia: Future plans?

Nevar530: More steampunk / industrial revolution fashion and maybe a few more stories down the line. Not much set in stone I kinda create with the ebb and flow of the artist mind.

4 reacties

  1. Mijn eerste reactie was: ohnee, ze hebben de Saw films in De Sims 3 weten te brengen! x-D

    Maar nu dat ik verder lees is het zeker heel goed bedacht van die persoon. Heel origineel en mooi gemaakt. Maar inderdaad een beetje eng.

  2. Is het nou een soort pinokkio verhaal? Ik ken mijn sprokkjes niet zo goed. Die is toch ook gemaakt door een klokkenmaker?

    O nee: De speelgoedmaker Gepetto maakt een houten pop en noemt hem Pinokkio.

  3. Hip verhaal, ik heb zo’n soort verhaal op mijn website, maar die gaat 20 augustus pas van start, maar het wel meer van nu… 😀 Wel eng die pop, met die korte jurk aan 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *