Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Plumbob oorbellen en ketting

Toolregame heeft een aantal leuke downloads online gezet van plumbob oorbellen en plumbob kettingen. Je vindt ze op deze pagina waar ook een schooltas staat, wat jurken en dameskapsels.

7 gedachtes over “Plumbob oorbellen en ketting”

 1. modmod

  Nee, daar zou volgens mij al lang commentaar op gekomen zijn, als dat zo was, denk je niet?
  Lijkt mij trouwens ontzettend leuk om zelf custom content te maken; zou ik best willen proberen, heb alleen geen flauw idee waar ik zou moeten beginnen met zoeken naar – liefst betrouwbare – info. Iemand?

 2. hiki

  Dan moet je denk ik echt op MTS3 gaan kijken en je voorbereiden op erg veel werk.

  Van Rosana van SNW had ik al begrepen dat patterns maken al een hels karwei is laat staan CC spullen.

  Verder heb ik me er nooit in vediept: 1 keer voor Sims 1 of Sims 2 eens geprobeerd een erg simpel bijzet tafeltje te maken; zag er niet uit in het spel zo lelijk 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>